Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 262 Recepten
Geen recept gevonden
-
Groentebouillon met doperwten en wontons met confit de canard
- Vlees
- Voorgerechten
-
Gebrande witte en groene asperges met Hollandaise en bieslookolie
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
-
Duif met polenta, broccoli, vadouvan en sinaasappel
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Bloemkool met miso en champignons
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Tartelettes met gebraden knolselderij met lavas
- Vlees
- Voorgerechten
-
USA ossenhaas met geroosterde bosuitjes en Stroganoff saus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Wildsaus "royale"
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Tartelette met rendang van hert, geroosterde pompoen en zoete aardappel
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Tartelette met lams rendang en spruiten
- Voorgerechten
- Vlees
-
Rundjus met rode en zwarte bessen en hibiscus
- Sauzen & Jus
- Vlees
-
Rode bessensaus met milde specerijen
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Hertensukade met winterwortels en schillenchips
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Hertensukade met gezouten citroen, peterselie en winterpeen
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Geroosterde uien met bloemkool en stoofvlees
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Entrecote met long pepers en gefermenteerde knoflook
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Bietenjus
- Sauzen & Jus
- Vlees
-
Volle jus met citrusvruchten
- Vlees
- Sauzen & Jus
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save