Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten:

  • Puntpaprika's 10.0 stuks
  • rode ui 1.0 st
  • groene olijven zonder pit 100.0 g
  • feta 400.0 g
  • Kruiden (basilicum, salie, oregano) 50.0 g

Opmaak:


Deze salade is geënt op de bekende ingredienten voor een Griekse salade. Maar door de paprika's te roosteren en de kruiden te frituren ontstaat er een totaal andere beleving van smaken en texturen.

...

Bereiding

  1. Groenten:

    Rooster de paprika’s gedurende ca 16 minuten in de oven op 200°C.
    Pel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukken.
    Maak de uien schoon en snijd ze in reepjes.
    Snijd de olijven in reepjes de feta in blokjes.
    Frituur de kruiden en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Opmaak:

    Verdeel de paprikaringen over de borden.
    Maak af met de rode ui, olijven, feta, de vinaigrette,zwarte peper en de gefrituurde kruiden.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu