Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Voorgerechten 202 Recepten
Geen recept gevonden
-
Broodplank met vier boters
- Voorgerechten
-
Tartelette met hazenpeper en zoet zuur van beukenzwammetjes
- Voorgerechten
- Vlees
-
Rode kool gazpacho met mosterdijs en shiso
- Voorgerechten
-
Bulgur salade met gekruide gehaktballetjes
- Voorgerechten
-
Salade nicoise met bottarga en zwarte olijven crumble
- Voorgerechten
-
-
Coquilles in de schelp met Hollandaise en piment
- Voorgerechten
-
Poké bowl met vegetarische krokante kipburger
- Voorgerechten
-
Flammekuchen met waterkers
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Salade nicoise met bottarga en zwarte olijven crumble
- Vis
- Voorgerechten
-
Tabouleh salade
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Bulger salade met avocado en paarse radijs (delivery)
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Geroosterde bieten en bospeen salade met sumak (delivery)
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Bulger salade met avocado en paarse radijs
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Aardappelsalade met gerookte forel, artisjok en verse kruiden (delivery)
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Flammekuchen met pompoen en baby kale
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Salade met veganistische crispy kipburger
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Aardappelsalade met gerookte forel, artisjok en verse kruiden
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
Type gerecht - Voorgerechten
Voorgerechten zijn het visitekaartje van een maaltijd: ze wekken de eetlust op en zetten de toon voor wat volgt. Op deze pagina vind je een gevarieerd aanbod aan recepten; van lichte salades en bouillons tot rijkgevulde soepen, tartaarvariaties en plantaardige creaties. Elk gerecht is ontwikkeld met oog voor eenvoud, smaak en presentatie, en maakt gebruik van betrouwbare producten van merken als Knorr, Hellmann’s, Calvé en De Vegetarische Slager. Voorgerechten bieden ruimte voor creativiteit, seizoensgebonden koken en het slim verwerken van reststromen. Ze zijn vaak eenvoudig voor te bereiden en passen binnen uiteenlopende menustijlen, van klassiek tot modern. Met de juiste balans tussen verfijning en herkenbaarheid maak je van elk voorgerecht een smaakvolle binnenkomer die verwachtingen overtreft.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save