Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Wij zijn UFS. Wij ondersteunen chef-koks.

Steun van chef-koks: voor en door chef-koks

Unilever Food Solutions is een bedrijf gebouwd door chefs, dus we weten wat er afspeelt in de keuken. Alles wat we doen is daarom ook bedoeld om jouw leven iets makkelijker te maken. We willen je inspireren, trainen en helpen met de beste oplossingen.

Met hun ervaring in professionele keukens in hun achterhoofd creëert ons team van meer dan 300 chefs gerechten die smaak, gemak en voedingswaardes voorop stellen

Onze internationale netwerk van chefs ontwikkelen kwaliteit producten met duurzame ingrediënten, schrijven inspirerende en relevante recepten, en geven chefs trainingen. 

 

 

 

 

Volg ons team van chef-koks en professionals uit de voedselindustrie!

Wij zijn er om jou te inspireren. Volg ons voor meer informatie over populaire ingrediënten, de nieuwste voedseltechnieken, keukenhumor en culinaire evenementen.

Bel ons

010 - 439 43 08
Neem contact op met onze servicedesk in geval van vragen.

Menutrends en inspiratie

De vraag naar vegetarische gerechten, glutenvrije menu-opties en diëten met pure voeding op plantaardige basis toont aan dat voedseltrends en klantbehoeften constant veranderen. En wij weten dat het een hele uitdaging kan zijn om hier altijd aan te voldoen.

Ons deskundige chef-kokteam helpt je een handje met de nieuwste voedseltrends, restaurantrecepten en online cursussen voor chef-koks.      

 

UFS-webshop 

Onze producten zijn in nauwe samenwerking met onze chef-koks ontwikkeld. Het is dus geen verrassing dat je van onze merken goede en stabiele kwaliteit kunt verwachten. Onze producten voldoen aan de behoeften van jou en jouw klant: van klontvrije sauzen, veganistische producten en formules zonder kleurstoffen tot conserveringsmiddelen. Wij willen je de beste service bieden. Al onze producten zijn daarom verkrijgbaar via de UFS Webshop.
Door jouw UFS-producten te bestellen in onze webshop, verdien je automatisch Cook & Save punten met ons Cook & Save spaarprogramma. Je kunt deze punten inwisselen voor messen, vouchers en nog veel meer.    

Het streven van Unilever Foods Solutions naar duurzame verpakkingen

Bij Unilever Food Solutions vinden we dat minder meer is als het gaat om plastic. Het Unilever Sustainable Living Plan blijft onze leidraad bij de toezegging die we hebben gedaan om plastic te verminderen.

 In 2020: we zullen het afval met betrekking tot het afvoeren van onze producten met 50% verminderen.

In 2025: 100% van onze plastic verpakkingen is herbruikbaar, recyclebaar of composteerbaar. En 25% van onze plastic verpakkingen wordt gemaakt van na consumptie gerecycled plastic (PCR-plastic).  

 Daarom bestaat onze driedelige strategie om plastic te verminderen uit:

 1. GEEN PLASTIC - indien mogelijk

 2. MINDER PLASTIC - verpakkingen met minder plastic wanneer er geen hoogwaardig alternatief beschikbaar is

 3. BETER PLASTIC - als we plastic gebruiken, zorgen we ervoor dat het een goede kans heeft om te worden gerecycled. Vervolgens gebruiken we dat gerecycled materiaal zo veel mogelijk opnieuw

 

Recyclen: ons streven naar duurzame verpakkingen

Alle producten van Unilever Food Solutions hebben vanaf nu het logo "please recycle", waarmee we onze klanten en consumenten uitnodigen om deze reis samen met ons te maken. We blijven ook nauw samenwerken met onze leveranciers en partners om recyclingoplossingen te creëren indien deze er nog niet zijn.