Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

In 2010 is het Unilever Sustainable Living Plan van start gegaan. Dit plan is de blauwdruk voor het realiseren van onze visie: ons bedrijf laten groeien en tegelijkertijd onze milieuvoetafdruk loskoppelen van onze groei en onze positieve maatschappelijke impact vergroten.

Bij Unilever Food Solutions focussen we ons op vier gebieden binnen het USLP:

1.       Verbeteren van gezondheid en welzijn.

We helpen chefs om 200 miljoen maaltijden per dag evenwichtiger, gezonder en smakelijk te bereiden.

2.       Verbeteren van voedselveiligheid.

We ondersteunen chefs in het verbeteren van de voedselveiligheid in de keuken.

3.       Hoeveelheid (voedsel)afval verminderen.

We helpen chefs de keuken efficiënter te runnen en hiermee hun afval te verminderen. Daarnaast proberen we zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van verpakkingen.