Knorr wordt Knorr Professional
Knorr wordt Knorr Professional. Wat betekent dit voor jou als chef?


-
Knorr wordt Knorr Professional
Knorr Professional is er exclusief voor de foodservice. Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier ...
-
Zoek wat er voor jouw Knorr Professional soep verandert
Ruim 70 Knorr Professional droge soepen zijn volledig vernieuwd: met een nieuw receptuur, ingrediënten, en smaken. Chef, zoek h...
-
02:21
Knorr Professional - Hoe zijn de soepen ontwikkeld?
Chef Edwin legt uit hoe de vernieuwde Knorr Professional soepen zijn ontwikkeld.
-
Knorr Professional soepen: wat verandert er?
De vernieuwing van Knorr naar Knorr Professional begint bij het droge soepassortiment. Door alle smaken (zoals tomatensoep, gro...
-
Veelgestelde vragen
Knorr wordt Knorr Professional! Knorr Professional is een merk dat alleen voor de Foodservice beschikbaar is en zich inzet voor...
-
00:38
Knorr Professional - Peruaanse zoete aardappel soep
-
Hoe wij soepen ontwikkelen – van Escoffier tot eigen signatuur
“Een slimme basis, met ruimte voor eigen creativiteit.” Dat is de perfecte soep volgens SVH Meesterkok Edwin van Gent. Als Cu...
-
Maak het verschil
Om succesvol te zijn in de horeca heb je focus nodig. Door de zekerheid van een constante slimme basis ontstaat er bij jou ruim...
-
Nieuwe soeprecepten
-
00:43
Knorr Professional - Waterkerssoep met appel en bleekselderij
-
00:39
Knorr Professional - Franse mosterdsoep met gerookte zalm
-
Nieuwe wereldse smaken uit alle windstreken
De smaak van consumenten wordt steeds internationaler. Zuid-Amerika, Azië of het Midden-Oosten; inspiratie en nieuwe ingrediënt...
-
5 X minder zout in de keuken
Meer dan 85% van de Nederlandse consumenten krijgt meer zout binnen dan de maximale aanbevolen hoeveelheid van 6 gram per dag. ...
-
Alles begint bij de bron
Duurzaam ondernemen is de norm. Jouw gast verwacht van jou als chef dat je gerechten serveert die goed zijn voor mens en wereld...
-
Zet soep op de kaart
Soepen zijn populair. Bijna iedereen houdt ervan, je kunt lekker meebewegen met het seizoen en ze zijn snel en makkelijk te ber...
-
Minder verspilling: 5 tips
Waste is geweest! Afval is de vijand van rendement. Foodprofessionals zijn van nature al gewend om zuinig met hun producten om ...
Nooit meer een update missen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte van de laatste tips & tricks. Ontvang automatisch verrassende receptinspiratie, trends en praktische tips, de nieuwste producten én unieke acties!