Menu
Punten

Maak het verschil

De vernieuwde producten van Knorr Professional bieden jou een slimme basis en geven de zekerheid van constante smaak en kwaliteit met een uitgekiende receptuur. Onze producten geven het vertrouwen om smaken meer spanning te geven en je signatuur nog duidelijker te uiten. Daarnaast besteden we grote zorg aan de duurzaamheid van onze ingrediënten, productieproces en onze verpakkingen, waardoor je onze producten met een gerust hart kunt inzetten. 

Bijdragen aan een duurzame wereld

Wij vinden het belangrijk bij te dragen aan een duurzame wereld. We kijken continu hoe het productieproces van onze ingrediënten beter kan. Grondbehoud, bescherming van de biodiversiteit en een verbeterde levenskwaliteit voor de boeren zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. 
 
Samen met het Wereld Natuur Fonds hebben we een lijst van 50 plantaardige ingrediënten geselecteerd die een minimale impact hebben op het milieu. Daarnaast zijn ze geselecteerd op onder andere hun voedingswaarde en goede smaak. Je kunt denken aan schorseneren, quinoa en linzen. Door deze producten te gebruiken, draag je bij aan een duurzamere wereld. Een aantal van onze ingrediënten komen al uit duurzame landbouw. Zo inspireren we chefs wereldwijd om het verschil te maken met ingrediënten die goed zijn voor mens, maatschappij en milieu.

Knorr wordt Knorr Professional en dat brengt natuurlijk vragen met zich mee. Bekijk hier de veelgestelde vragen!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu