Menu
Punten

Vanaf april 2020 zijn ruim 70 droge soepen uit het Knorr Professional assortiment volledig door onze chefs vernieuwd, met verbeterde receptuur voor jouw menukaart. We hebben nieuwe ingrediënten en smaken gekozen en in bijna alle gevallen zit er - vergeleken met de huidige recepturen - minder zout in de Knorr Professional droge soepen. De bekende Knorr, Knorr 1-2-3 en Knorr Supérieur lijnen worden vervangen door drie nieuwe productlijnen. Deze indeling zal later ook worden doorgevoerd in toekomstige assortimenten die we onder Knorr Professional introduceren.
Klassieke soepen

Klassieke soepen

Onder het Knorr Professional Klassieke assortiment vallen veloutés (basissoepen) en een selectie van favoriete klassiekers.

 

Het Klassiek Assortiment van Knorr Professional bestaat uit een uitgebreide selectie van veloutés en favoriete klassiekers die door jou als chef als slimme basis ingezet kunnen worden in jouw restaurant. De veloutés zijn een ideale basis voor gebonden soepen en sauzen voor op jouw kaart. Voorbeelden zijn vissoep en witte basissoep. Als favoriete klassiekers zijn bijvoorbeeld mosterdsoep en aardappelsoep met truffelsmaak beschikbaar. De recepturen zijn verbeterd in smaak en altijd met een constante kwaliteit. Daarnaast zitten in de meeste soepen minder zout dan in onze eerdere recepturen. Eenvoudig voor jou als chef te bereiden en direct te serveren, maar als slimme basis ook geschikt om te verrijken met je eigen signatuur.

Wereld Soepen

Wereld Soepen

Een verrassend en eigentijds assortiment met spannende smaken uit de wereldkeuken; van Europa tot Azië.

 

Is er in jouw restaurant ook toenemende vraag naar internationale gerechten op jouw menukaart? Met het Wereld Assortiment van Knorr Professional speel je daar als chef perfect op in. De range bestaat uit verrassende en eigentijdse soepen, met spannende smaken uit de wereldkeuken; van Azië tot Europa. Met smaken als Thaise tom kha kai, Peruaanse zoete aardappelsoep, Marokkaanse harira en Hongaarse Goulash op je menukaart, serveer jij je gasten een uniek aanbod. En dat met de constante kwaliteit die je van ons gewend bent. De soepen zijn eenvoudig te bereiden en direct te serveren, maar als slimme basis ook geschikt om voor jou als chef te verrijken met je eigen signatuur.

Voordeel Soepen

Voordeel Soepen

Een serie krachtige soepen; gemakkelijk te bereiden, kwalitatief, kostenefficiënt en geschikt om in grote hoeveelheden te bereiden.

Het Voordeel Assortiment van Knorr Professional bestaat uit makkelijk te bereiden, kwalitatieve en kostenefficiënte soepen voor in jouw restaurant. Het assortiment bevat een brede range smaken die een voordelige prijs-kwaliteitverhouding hebben. Met een efficiënt voordeel in opbrengst, maar ook qua ingrediënten doordat de soepen zo krachtig van smaak zijn. Deze Knorr Professional producten bieden jou als chef de mogelijkheid om op grote schaal verschillende smaken te serveren, altijd met een constante kwaliteit. De soepen zijn eenvoudig te bereiden en direct te serveren, maar als slimme basis ook geschikt voor jouw menukaart om te verrijken met je eigen signatuur.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu