Inspiratie voor restaurants
We willen jou als chef inspireren met de laatste trends in de horeca!
-
De Nieuwe Garde chef wil slimmer werken
-
Garde d'Or sauzen
De nieuwe garde van Knorr Garde d’Or: pure sauzen als perfecte basis voor jouw signatuur
-
Maak je seizoensgerechten nog lekkerder met de perfecte bijpassende saus
-
Kleine wereld, grootse salades: 6 x internationale trends
-
Zo maak je jouw hardlopers plantaardig
Met 11 recepttips!
-
Energiebespaartips in de keuken die je niets kosten
-
Liquid Concentrates
De vertrouwde smaakmaker voor elk gerecht.
-
De kwalitatieve basis, voor al jouw sauzen
-
Cornelis Kitchen & Bar over de Demi-Glace & Fonds van Knorr Professional
-
Koken volgens de 80/20-regel doe je zo
6 tips om groenten een podium te geven
-
Borden opmaken: Waarom het belangrijk is en hoe je het doet
Als chef en/of horecaondernemer ben je natuurlijk dagelijks bezig met wat er uit je keuken komt. Dan moet je niet alleen kijken...
-
Foodfotografie: alles wat je moet weten over eten fotograferen
-
Intense Flavours
Complexe smaken, eenvoudig gecreëerd.
-
Top 10 trends in vega(n): van snackbar tot sterrenzaak
Vega(n) heeft de toekomst. Deze tien ontwikkelingen kun je niet aan je voorbij laten gaan in 2021 en verder:
-
Nieuwe menukaart samenstellen
-
Slim tijd besparen met sauzen
We streven altijd naar efficiëntie en tijd besparen, vooral in de keuken. Dit kan ook seizoensgebonden. Dus nu de herfst er wee...
-
Gerechten geschikt voor thuisbezorging en afhalen
Gerechten geschikt voor thuisbezorging en afhalen
-
Het effect van meer groente en minder vlees op het bord
-
Beïnvloed de keuze van jouw gast en maak meer marge!
-
6 smaakvolle vegetarische basisingrediënten
De vraag naar vega(n) groeit en plantaardige ingrediënten zijn vaak stukken goedkoper dan vlees. Dat maakt de rekensom simpel: ...
-
Meer omzet met bezorging & afhalen
Als je je maaltijdbezorging of afhaal op orde hebt is het belangrijk om volume te maken om meer omzet te genereren.
-
5x verrassende inspiratie voor maaltijdbezorging gerechten
In jouw restaurant heb je alle vrijheid om verschillende gerechten te bereiden en binnen korte tijd te serveren. Maar hoe ga je...
-
Vlees vervangen is de toekomst
De Vegetarische Slager, Jaap Korteweg, was vroeger een echte vleesliefhebber. Nog steeds eigenlijk, al is hij overtuigd vegetar...
-
Hoe transformeer je jouw topgerechten?
We kunnen er niet meer omheen: de plantaardige keuken is een blijvertje. Dat moet ook, als we in de toekomst nog van lekker ete...
-
De Bonte Wever & Knorr Professional
Altijd op de hoogte blijven van de laatste (horeca) trends? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Ontvang automatisch verrassende receptinspiratie, trends en praktische tips, de nieuwste producten én unieke acties!