Inspiratie voor restaurants
We willen jou als chef inspireren over de laatste trends in de horeca, van afhalen & bezorgen tot plantaardige voeding
-
Ontvang het culinaire inspiratie magazine Trends à la Carte
-
Borden opmaken: Waarom het belangrijk is en hoe je het doet
Als chef en/of horecaondernemer ben je natuurlijk dagelijks bezig met wat er uit je keuken komt. Dan moet je niet alleen kijken...
-
Hellmann's
-
De Vegetarische Slager
-
Knorr Professional
Knorr wordt Knorr Professional. Wat betekent dit voor jou als chef?
-
Top 10 trends in vega(n): van snackbar tot sterrenzaak
Vega(n) heeft de toekomst. Deze tien ontwikkelingen kun je niet aan je voorbij laten gaan in 2021 en verder:
-
Slim tijd besparen met sauzen
We streven altijd naar efficiëntie en tijd besparen, vooral in de keuken. Dit kan ook seizoensgebonden. Dus nu de herfst er wee...
-
Thuisbezorging & afhalen
-
Allergenen informatie
-
Gerechten geschikt voor thuisbezorging en afhalen
Gerechten geschikt voor thuisbezorging en afhalen
-
Het effect van meer groente en minder vlees op het bord
Er zijn tal van redenen om meer groenten en minder vlees te serveren. Het is beter voor het milieu en beter voor je marge. Toch...
-
Beïnvloed de keuze van jouw gast en maak meer marge!
-
6 smaakvolle vegetarische basisingrediënten
De vraag naar vega(n) groeit en plantaardige ingrediënten zijn vaak stukken goedkoper dan vlees. Dat maakt de rekensom simpel: ...
-
Meer omzet met bezorging & afhalen
Als je je maaltijdbezorging of afhaal op orde hebt is het belangrijk om volume te maken om meer omzet te genereren.
-
5x verrassende inspiratie voor maaltijdbezorging gerechten
In jouw restaurant heb je alle vrijheid om verschillende gerechten te bereiden en binnen korte tijd te serveren. Maar hoe ga je...
-
Vlees vervangen is de toekomst
De Vegetarische Slager, Jaap Korteweg, was vroeger een echte vleesliefhebber. Nog steeds eigenlijk, al is hij overtuigd vegetar...
-
Hoe transformeer je jouw topgerechten?
We kunnen er niet meer omheen: de plantaardige keuken is een blijvertje. Dat moet ook, als we in de toekomst nog van lekker ete...
-
Non-alcoholische drank is de nieuwe held
Voorheen was het alcoholvrije alternatief voor wijn of bier vaak water of fris. Tegenwoordig zijn non-alcoholische drankjes op ...
-
Inspireer je gasten digitaal
Gasten gaan niet alleen naar een restaurant voor het eten, maar voor de gehele ervaring. Ze komen ook voor jou, omdat ze het in...
-
Meer marge met vega op je kaart
Steeds meer gasten zien de voordelen van een plantaardig dieet op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Je kan de klantent...
Altijd op de hoogte blijven van de laatste (horeca) trends? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Ontvang automatisch verrassende receptinspiratie, trends en praktische tips, de nieuwste producten én unieke acties!