Menu
Punten

Onze chefs zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen en verstrekken van recepturen en het geven van themagerichte kookinstructies.

Daarnaast denken ze met jou mee over elk type en soort menu, geven demonstraties op vakbeurzen en manifestaties, maar ook bij relaties 'aan huis'. Kortom, ze lossen problemen op en maken jou vanuit essentiële invalshoeken vertrouwd met het Unilever Food Solutions-assortiment. Het zijn Edwin van Gent en Pascal van Loon.

Wil je met onze chefs in contact komen? Bekijk dan onze contact pagina.

Edwin van Gent

Edwin van Gent

SVH meesterkok. Liep o.a. stage in Frankrijk bij Pierre Troigros en Emile Jung, beide 3-sterrenrestaurants. Was o.m. chef de cuisine bij De Brave Hendrik in Hendrik Ido Ambacht en executive chef voor KLM Catering Services Schiphol.

'Als culinair adviseur moet je de klant kunnen begrijpen. Met een achtergrond in toprestaurants lukt je dat beter. Wat dit betreft ben ik nergens bang voor. Ik vind het een uitdaging om onze producten naar de wensen van de klant te vertalen. Als ik daarmee bezig ben ervaar ik nog steeds de positieve stress achter de kachel. Heerlijk. Veel van onze producten zijn basisproducten, daar kun je juist heel veel in kwijt. Wij hebben de basis voor de kok gekookt.' 

Pascal van Loon

Pascal van Loon

Pascal werkte o.a. bij de Zwaan in Etten-Leur, Manoir Inter Scaldes in Kruiningen, Nolet 't Reijmerswale in Yerseke en zwaaide 3½ jaar lang de scepter als eigenaar/chefkok van Restaurant le Canard te Breda.
Daarna is hij 3 jaar werkzaam geweest bij ISPC Breda als chefkok/culinair adviseur in het promorestaurant, waar hij demo's verzorgde en kookte voor en met vele grote namen uit de kookwereld.

Pascal heeft een grote liefde voor nieuwe kooktechnieken en nieuwe trends en wil laten zien dat er met onze mooie Unilever Food Solutions producten zeker te koken is op niveau. Pascal richt zijn ondersteuning op klanten in horeca en horeca ketens.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu