Menu
Punten

Iedere dag inspiratie

We helpen chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden, zodat hun klanten blijven terugkomen.

We maken ingrediënten die belangrijke tijdwinst opleveren in de keuken, zonder in te boeten aan smaak of geur.  En zorgen constant voor nieuwe ideeën en inspiratie voor een fris en verrassend menu.

We hebben verstand van voeding

We zijn al sinds 1880 actief in de voedingssector, en dit met sommige van 's werelds bekendste merken: Knorr, Hellmann’s, Lipton en nog vele andere. We werken nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven, in 74 landen.  We weten dus hoe moeilijk het is het evenwicht te vinden tussen indruk maken op je klanten en winst maken.

Voor chef-koks door chef-koks

Unilever begrijpt de consument, je klant.  We gebruiken deze kennis om chef-koks en cateringbedrijven op de hoogte te houden van de veranderingen in smaak bij het publiek. Samen met ons team hoogopgeleide chef-koks en voedingsdeskundigen helpen we onze klanten om het juiste evenwicht te vinden tussen smakelijke en voedzame maaltijden die steeds voldoen aan dezelfde hoge normen. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid reizen keukenideeën de wereld rond.

Groeien voor de toekomst

We stellen alles in het werk om gezonde en voedzame maaltijden op tafel te brengen, maar zijn ook bezorgd om de gevolgen voor de planeet. Duurzame ingrediënten en verpakkingen gebruiken, minder afval produceren en minder energie verbruiken, het maakt allemaal deel uit van onze milieubewuste manier van zakendoen. 

Voedsel is belangrijk voor ons

Daarom kun je op ons vertrouwen, om je te helpen bij het tegemoet komen van de behoeftes van jouw meest kritische klanten.

Producten en services door chefs, voor chefs.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu