Menu
Punten
Een sterke basis

Een sterke basis

Met het aanbreken van nieuwe seizoenen wordt je creativiteit weer volop geprikkeld met mooie producten en gerechten. Tegelijkertijd liggen de wensen van gasten in de horeca hoog; ze verwachten authentieke, lokale gerechten, seizoensgebonden en rijk in smaak

Om kwaliteit te bieden, kook je het liefst zelf vanuit de basis. Maar tegenwoordig kom je vaak handen te kort en ontbreekt de tijd voor een uitgebreide mise en place nog wel eens. Deze nieuwe realiteit zorgt voor een zoektocht naar slimme culinaire oplossingen, zonder daarbij concessies te doen aan smaak of kwaliteit. Door in de basis gebruik te maken van kwalitatieve fonds, jus en sauzen kan je kostbare tijd besparen, zodat jij ruimte overhoudt om jouw eigen signatuur aan het menu toe te voegen. 

Tijdbesparende producten

Tijdbesparende producten

Met minder mensen in de keuken en verschillende personeelsleden die op verschillende dagen werken, krijg je helaas nooit elke keer die zelfde consistente smaak waar jouw gast voor terug komt. Met het gebruik van kwalitatieve basisproducten houd je ruimte over om bijvoorbeeld een extra garnituurtje te maken. 

Als je zelf een demi-glace maakt ben je hier soms tot wel 20 uur mee bezig. Deze tijd kan je besparen door te kiezen voor een klassieke basis waar je een eigen signatuur aan kunt geven.

De Knorr Professional Demi Glace is een kant en klare saus, maar met een smaakintensiteit en glans alsof deze zelfgemaakt is. Maar, er zijn ook zeker andere kwalitatieve sauzen die goed bij wild passen; bijvoorbeeld een rode wijnsaus, een wild- of gevogeltefond. En, vergeet ook de kalfsjus niet; een lichtere basis waarmee je veel kanten op kunt. Bekijk welke saus het beste bij jouw keukenproces en gerechten past!

Sauzencategoriën

Sauzencategoriën

Er zijn oneindige mogelijkheden voor saus ingrediënten. Maar er zijn altijd goede basisproducten. Bekijk hier alle producten uit het assortiment die goed te gebruiken zijn. Zo kan je onderscheid maken op het gebied van niveau en op de manier van koken. 

Bekijk hier nog meer seizoensinpiratie!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu