Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Saus

  • sjalotten, fijngesneden 2 st
  • arachideolie
  • chilipeper 1 st
  • tijm 5 g
  • Vanillestokje 1 st
  • rode port 1.5 dl
  • Knorr Professional Runderfond 1L
    Knorr Professional Runderfond 1L
    1 l
    Knorr Professional Runderfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus Poeder 20L 3 dl
  • eendenleverpaté 100 g
  • crème de cassis 1.5 dl

Bereiding

  1. Saus

    Fruit de sjalotten aan in olie. Voeg de chilipeper zonder zaadlijst, de tijm en het vanillestokje toe. Blus af met crème de cassis en rode port. Reduceer. Voeg de wildfond en kalfsjus toe, reduceer, monteer met het eendenlevervet. Breng eventueel op smaak en zeef.