Recepten voor professionele chefs
- 
                            
Espuma van zoete aardappel  - 
                            
Carpaccio met truffel mayonaise  - 
                            
Carpaccio tonijn a la Le Garage  - 
                            
Broodje Unox  - 
                            
Mille feuille van aardappel  - 
                            
Mie noedels met gebakken groenten en ei  - 
                            
Griekse puntpaprika salade  - 
                            
Avocado crème (basis recept)  - 
                            
Crème van zoete aardappel  - 
                            
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk  
                Sauzen & Jus 154 Recepten
            
            
        Geen recept gevonden
- 
            Aziatische Pepersaus (koude bereiding)
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Romige pepersaus (koude bereiding)
- Sauzen & Jus
 
 - 
            
 - 
            Provencaalse Rode Wijnsaus (koude bereiding)
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Gerookte Dijonaise saus (koude bereiding)
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Dragon room saus (koude bereiding)
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Champignonsaus (koude bereiding)
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Velouté saus
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Genovese saus
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Baconnaise saus
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Korean sauce
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Truffel mayonaise
- Sauzen & Jus
 
 - 
            BBQ ketchup
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Yoghurt mierikswortel saus
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Zwarte knoflook saus
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Yoghurt munt saus
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Piccalilly mayonaise
- Sauzen & Jus
 
 - 
            Napoli saus
- Sauzen & Jus
 
 
Type gerecht - Sauzen & Jus
Sauzen en jus zijn onmisbaar in de professionele keuken: ze brengen smaken samen, voegen diepte toe en maken het bord compleet. Op deze pagina vind je een brede selectie warme en koude sauzen, klassieke jus en moderne smaakcombinaties; van vieitjes saus en rodewijnjus tot barbecuesauzen. Elk recept is ontwikkeld met oog voor eenvoud, snelheid en constante kwaliteit, en maakt gebruik van betrouwbare producten van Knorr, Hellmann’s en Calvé. Sauzen bieden volop ruimte voor creativiteit, seizoensaanpassingen en het inspelen op dieetwensen. Ze zijn goed voor te bereiden, eenvoudig op te schalen en versterken zowel de smaak als de presentatie van elk gerecht.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
 - Exclusive deelname aan culinaire events
 - Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
 
                Heb je al een account? 
                
                Log dan hier in