Menu
Punten

Ingrediënten

+

Creme

  • avocado 500.0 g
  • peppadews 30.0 g
  • olijfolie 20.0 g
  • limoensap 15.0 g
  • zout en peper

...

Bereiding

  1. Creme

    Maak de avocado’s schoon en snijd ze in achten.
    Blancheer de avocado’s in water met wat zout en een scheutje citroensap of azijn.
    Dompel de avocado in ijswater en laat deze vervolgens goed uitlekken.
    Draai de avocado op met de rest van de ingrediënten.

    Tip 1: Mise en place
    Je kan makkelijk de avocado crème maken tijdens de mise en place. Door het citroen sap zal hij minimaal verkleuren en als hij verkleurt is het alleen de bovenste laag. Wel moet je de crème luchtdicht bewaren.   Tip 2: Tijd besparen met de juiste sauzen  Sauzen en crèmes brengen de smaken in je gerecht samen. Een goede crème hoeft niet veel tijd te kosten zoals je hierboven kon lezen. Een goede saus ook niet. Bekijk hier tips voor het tijd besparen op je sauzen.   Tip 3: Meer trends voor de horeca  Avocado is nu niet meer weg te denken uit onze keukens, maar er was een tijd waarin het gewoon een ‘trend’ was. Wil jij in jouw horecazaak meer van de nieuwste trends toepassen? Kijk dan bij Trends à la carte. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu