Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Bijgerechten & Garnituren 176 Recepten
Geen recept gevonden
-
Peper citrus boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Tapenade boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Miso boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Kruiden boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Paddenstoelen dragon boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Cafe de Paris boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Tomaten paprika boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Curry koriander boter
- Bijgerechten & Garnituren
-
Linzensalade
- Bijgerechten & Garnituren
-
Ovenschotel zuurkool, appel en puree
- Bijgerechten & Garnituren
-
Puree met spitskool, ui en honing
- Bijgerechten & Garnituren
-
Pastinaak puree met tijm
- Bijgerechten & Garnituren
-
Aardappel asperge gratin
- Bijgerechten & Garnituren
-
Ratatouille
- Bijgerechten & Garnituren
-
Bloemkoolsalade
- Bijgerechten & Garnituren
-
Salade van krielaardappel met pastrami
- Bijgerechten & Garnituren
-
Bulger salade (traiteurs)
- Bijgerechten & Garnituren
-
Couscous salade met zoete aardappel en zwarte boontjes (traiteurs)
- Bijgerechten & Garnituren
Type gerecht - Bijgerechten & Garnituren
Bijgerechten en garnituren zijn een essentieel onderdeel van de totale smaakbeleving en kunnen een hoofdgerecht naar een hoger niveau tillen. Ze zorgen voor balans, contrast en extra textuur op het bord. Op deze pagina vind je een gevarieerd aanbod aan recepten; van klassieke aardappeltjes en gegrilde groenten tot moderne creaties met verschillende boters. Elk recept is ontwikkeld met oog voor eenvoud, constante kwaliteit en maximale smaak. Bijgerechten bieden bovendien ruimte voor creativiteit, seizoensvariatie en slimme inzet van reststromen. Ze dragen bij aan een aantrekkelijke presentatie, efficiënte bereiding en een optimale gastbeleving. Met producten van Knorr, Calvé en Hellmann’s maak je moeiteloos garnituren die functioneel én smaakvol zijn, en perfect passen binnen elke professionele keuken.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save