Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Mole

  • zonnebloemolie 10 g
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Chili flakes 0.5 g
  • Zwolsche stoof kruiden 0.5 g
  • PX sherry 1 dl
  • Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L
    2.5 dl
    Knorr Professional Gebonden Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • chocolade pure 70% 50 g

Bereiding

  1. Mole

    verwarm de olie en voeg de gember, chili flakes en de Zwolse kruiden toe. Blus af met de PX sherry toe en voeg de demi glace toe. Breng het geheel rustig aan de kook en roer de chocolade erdoor.