Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Dressings & Vinaigrettes 30 Recepten
Geen recept gevonden
-
Ponzu dressing met zalmeitjes
- Dressings & Vinaigrettes
-
Tomatenvinaigrette
- Dressings & Vinaigrettes
-
Tom Kha Kai dressing
- Dressings & Vinaigrettes
-
Mayonaise van zwarte olijven
- Dressings & Vinaigrettes
-
Dressing van ahornsiroop en champagnevinaigrette
- Dressings & Vinaigrettes
-
Asian vinaigrette
- Dressings & Vinaigrettes
- Vegetarisch
-
Mole met chocolade
- Bijgerechten & Garnituren
-
Passiefruit vinaigrette
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Citrus vadouvan vinaigrette
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vinaigrette van verjus, sjalotten en lente-uitjes
- Dressings & Vinaigrettes
-
Jus van bleekselderij en appel
- Dressings & Vinaigrettes
-
Gember gel
- Dressings & Vinaigrettes
-
Vinaigrette van appel en zuring
- Dressings & Vinaigrettes
-
Vinaigrette van citrusvruchten
- Dressings & Vinaigrettes
-
Vinaigrette van snijbonen en olijven
- Dressings & Vinaigrettes
-
Wasabimayonaise
- Dressings & Vinaigrettes
-
Bieten jus met hibiscus
- Bijgerechten & Garnituren
-
Jus van sla
- Dressings & Vinaigrettes
Type gerecht - Dressings & Vinaigrettes
Dressings en vinaigrettes zijn onmisbare smaakmakers die frisheid, balans en diepte toevoegen aan talloze gerechten. Op deze pagina vind je een gevarieerd aanbod aan recepten; van klassieke vinaigrettes en romige yoghurtdressings tot Aziatisch geïnspireerde varianten met sojasaus en sesamolie. Elk recept is ontwikkeld met oog voor gebruiksgemak, smaakconsistentie en culinaire veelzijdigheid, en maakt gebruik van betrouwbare producten van merken als Knorr en Hellmann’s. Dressings zijn niet alleen geschikt voor salades, maar ook als marinades, dips of sauzen bij vlees, vis of groenten. Ze zijn snel te bereiden, goed houdbaar en eenvoudig aan te passen aan seizoenen of dieetwensen. Zo voeg je moeiteloos een professionele en smaakvolle touch toe aan elk gerecht, in elke keukenomgeving.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save