Menu
Punten

Ingrediënten

+

vinaigrette

  • maizena 10.0 g
  • franse mosterd 60.0 g
  • zeezout en peper, fijn
  • witte wijnazijn 50.0 ml
  • Sherryazijn 50.0 mg
  • citroensap 50.0 ml
  • druivenpitolie 120.0 ml
  • olijfolie extra vergine 75.0 ml

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. vinaigrette

    Breng de kippenbouillon aan de kook. Bind met in koud water verdunde maizena. Laat afkoelen.Vermeng de mosterd met zout, peper, wijn- en sherryazijn en citroensap. Voeg al roerend de druivenpit- en olijfolie toe en ten slotte de koude kippenbouillon. Breng de vinaigrette eventueel op smaak.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu