Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vinaigrette

  • muntblaadjes 10.0 st
  • knoflookteen 0.5 st
  • Sereh stengel (alleen zachte binnenkant) 1.0 stuks
  • rijstazijn 1.0 dl
  • kristalsuiker 30.0 g
  • Thai fish sauce 10.0 g
  • Kikkoman zoute soya saus 1.5 el
  • rode peper zonder zaad 1.0 stuks
  • limoensap 1.0 st

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P oftewel “ Mise en Place “. Recepten door chefs voor chefs.

 

...

Bereiding

  1. Vinaigrette

    Snijd de muntblaadjes ragfijn in de lengte. Chop het knoflook stukje fijn.Kneus met een vijzel de serehstengel licht en snijd deze in fijne ringetjesd. Snijd de rode peper in de lengte door en snijd deze ook zo fijn mogelijk. Roer nu de Nam Plha, Kikkoman, suiker en rijst azijn tot een homogene massa en meng de rode peper, sereh en als laatste de mintblaadjes en limoensap er door heen.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu