Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Vinaigrette

  • muntblaadjes 10 st
  • knoflookteen 0.5 st
  • Sereh stengel (alleen zachte binnenkant) 1 stuks
  • rijstazijn 1 dl
  • kristalsuiker 30 g
  • Thai fish sauce 10 g
  • Kikkoman zoute soya saus 1.5 el
  • rode peper zonder zaad 1 stuks
  • limoensap 1 st
  1. Vinaigrette

    Snijd de muntblaadjes ragfijn in de lengte. Chop het knoflook stukje fijn.Kneus met een vijzel de serehstengel licht en snijd deze in fijne ringetjesd. Snijd de rode peper in de lengte door en snijd deze ook zo fijn mogelijk. Roer nu de Nam Plha, Kikkoman, suiker en rijst azijn tot een homogene massa en meng de rode peper, sereh en als laatste de mintblaadjes en limoensap er door heen.