Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Mayonaise:

  • Hellmann's Real 5 L 250 g
  • wasabi 15 g

Tonijn:

  • filodeeg 10 plakjes
  • roomkaas
    roomkaas
    100 g
    roomkaas is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tonijn 500 g

Opmaak:

  • Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.3 dl
    Hellmann's Sesam Soy Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • gember gel (zie MEP recept) 50 g
  • kappertjes 50 g
  • bieslook, fijngesneden 15 g
  • geroosterde sesamzaadjes 10 g
  • Tahoon cress 0.5 bakje
  • shiso purple cress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Mayonaise:

    Meng de mayonnaise met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
  2. Tonijn:

    Smeer de filo licht in met wat olie en steek ze met een grote ronde steker uit. Bestrooi ze met wat sesamzaadjes en bak ze krokant af in de oven. Smeer de filo voorzichtig in met een dun laagje roomkaas en beleg ze met dun gesneden tonijn.
  3. Opmaak:

    Garneer met de vinaigrette, gember-gel, kappertjes, bieslook, cress en wat sesamzaadjes.