Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Mayonaise:

  • Hellmann's Real 5 L 250 g
  • wasabi 15 g

Tonijn:

  • filodeeg 10 plakjes
  • tonijn 500 g

Opmaak:

  • gember gel 50 g
  • kappertjes 50 g
  • bieslook, fijngesneden 15 g
  • geroosterde sesamzaadjes 10 g
  • Tahoon cress 0.5 bakje
  • shiso purple cress 0.5 bakje
  1. Mayonaise:

    Meng de mayonnaise met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
  2. Tonijn:

    Smeer de filo licht in met wat olie en steek ze met een grote ronde steker uit. Bestrooi ze met wat sesamzaadjes en bak ze krokant af in de oven. Smeer de filo voorzichtig in met een dun laagje roomkaas en beleg ze met dun gesneden tonijn.
  3. Opmaak:

    Garneer met de vinaigrette, gember-gel, kappertjes, bieslook, cress en wat sesamzaadjes.
+