Menu
Punten

Ingrediënten

+

Mayonaise:

  • wasabi 15.0 g
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 250.0 g

Tonijn:

  • filodeeg 10.0 plakjes
  • roomkaas 100.0 g
  • tonijn 500.0 g

Opmaak:

  • gember gel (zie MEP recept) 50.0 g
  • kappertjes 50.0 g
  • bieslook, fijngesneden 15.0 g
  • geroosterde sesamzaadjes 10.0 g
  • Tahoon cress 0.5 bakje
  • shiso purper cress 0.5 bakje

“Carpaccio” is een echte klassieker die niet op het menu mag ontbreken.

...

Bereiding

  1. Mayonaise:

    Meng de mayonnaise met de wasabi en doe deze in een spuitflesje.
  2. Tonijn:

    Smeer de filo licht in met wat olie en steek ze met een grote ronde steker uit.Bestrooi ze met wat sesamzaadjes en bak ze krokant af in de oven.Smeer de filo voorzichtig in met een dun laagje roomkaas en beleg ze met dun gesneden tonijn.
  3. Opmaak:

    Garneer met de vinaigrette, gember-gel, kappertjes, bieslook, cress en wat sesamzaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu