Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Mayonaise

  • walnoten 250.0 g
  • tomaten 2.0 st
  • knoflookteen 2.0 st
  • eidooier 180.0 g
  • dijon mosterd 20.0 g
  • witte wijnazijn 0.3 dl
  • citroensap 0.2 dl
  • druivenpitolie 5.0 dl
  • walnotenolie 2.5 dl
  • Worcestersaus
  • tabasco
  • zout en peper
  1. Mayonaise

    Rooster de walnoten, tomaten en knoflooktien minuten in de oven op 160ºC. Laat zeafkoelen en doe ze in de thermomix.Voeg de eidooier, mosterd, wittewijnazijn encitroensap toe en blender tot een gladdemassa. Maak er met de twee soorten olieeen gladde mayonaise van. Breng op smaakmet worcestersaus, tabasco, peper en zout.