Menu
Punten

Ingrediënten

+

Mayonaise

  • walnoten 250.0 g
  • tomaten 2.0 st
  • knoflookteen 2.0 st
  • eidooier 180.0 g
  • dijon mosterd 20.0 g
  • witte wijnazijn 0.3 dl
  • citroensap 0.2 dl
  • druivenpitolie 5.0 dl
  • walnotenolie 2.5 dl
  • Worcestersaus
  • tabasco
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Mayonaise

    Rooster de walnoten, tomaten en knoflooktien minuten in de oven op 160ºC. Laat zeafkoelen en doe ze in de thermomix.Voeg de eidooier, mosterd, wittewijnazijn encitroensap toe en blender tot een gladdemassa. Maak er met de twee soorten olieeen gladde mayonaise van. Breng op smaakmet worcestersaus, tabasco, peper en zout.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu