Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Hotdog

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie
  • zuurkool, gekookt 400 g
  • augurken 3 st

Opmaak

  • uien, gebakken 300 g
  • puntbroodjes 10 stuks
  • Hellmann's Ketchup 100 g
  • Conimex Gebakken Uitjes 400g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g
    40 g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst. Maak de hotdog af met de gebakken uien, augurk, ketchup en wat gebakken uitjes.