Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Mie

  • rode Chili peper 0.5 st
  • paksoi 1 st
  • lente uitjes 3 st
  • rode paprika 2 st
  • water 100 g

Eieren

  • eieren

Opmaak

  • Conimex Babi Ketjap Saus 2,25L 300 ml
  • eieren 3 st
  • koriander 10 takjes
  • ongezouten pinda’s 100 g
  1. Mie

    Kook de noedels 8 minuten in gezouten water. Breng 100 ml water aan de kook en giet dit op de bamimix. Snijd de paprika, lente-ui, paksoi en chilipeper en bak deze kort in Phase. Giet de mie af en vermeng met de geweekte bamimix. Meng er voorzichtig de kort gebakken groenten door.
  2. Eieren

    Breek de eieren in een bekken, voeg wat zout en peper toe en vermeng het geheel. Doe het eimengsel in een spuitflesje. Doe wat Phase in een pan met teflonlaag en verhit deze. Spuit het eimengsel in de pan zodat er een netje ontstaat. Schep het ei-netje uit de pan.
  3. Opmaak

    Verwarm de ketjapsaus. Verdeel de noedels over kommen. Garneer met koriander en gehakte pinda’s en serveer met ketjapsaus.
+

Mie

  • water 100 g
  • roerbakgroenten 600 g

Eieren

  • eieren 3 st
  • Conimex Babi Ketjap Saus 2,25L

Opmaak

  • koriander 10 takjes
  1. Mie

    Kook de noedels 8 minuten in gezouten water. Breng 100 ml water aan de kook en giet dit op de bamimix. Bak de groentenkort in Phase. Giet de mie af en vermeng met de geweekte bamimix. Meng er voorzichtig de kort gebakken groenten door.
  2. Eieren

    Bak de eieren in wat Phase en verwarm de ketjapsaus.
  3. Opmaak

    Verdeel de noedels over kommen. Garneer met koriander en serveer met ketjapsaus.