Menu
Punten

Ingrediënten

+

Mie

  • geklaarde boter
  • rode Chili peper 0.5 st
  • paksoi 1.0 st
  • lente uitjes 3.0 st
  • rode paprika 2.0 st
  • water 100.0 g
  • Knorr Mie Noodles 3kg 750.0 g

Eieren

  • eieren

Opmaak

  • Conimex Babi Ketjap Saus 2,25L 300.0 ml
  • eieren 3.0 st
  • koriander tak 10.0 takjes
  • ongezouten pinda’s 100.0 g

Bereiding

  1. Mie

    Kook de noedels 8 minuten in gezouten water. Breng 100 ml water aan de kook en giet dit op de bamimix. Snijd de paprika, lente-ui, paksoi en chilipeper en bak deze kort in de boter. Giet de mie af en vermeng met de geweekte bamimix. Meng er voorzichtig de kort gebakken groenten door.
  2. Eieren

    Breek de eieren in een bekken, voeg wat zout en peper toe en vermeng het geheel.Doe het eimengsel in een spuitflesje. Doe watolie in een pan met teflonlaag en verhit deze.Spuit het eimengsel in de pan zodat er een netje ontstaat.Schep het ei-netje uit de pan.
  3. Opmaak

    Verwarm de ketjapsaus.Verdeel de noedels over kommen.Garneer met koriander en gehakte pinda’s en serveer met ketjapsaus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu