Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • water 1.5 l
  • kokosmelk 1 dl
  • sojasaus 15 g
  • Calvé Satésaus 2,5 kg 500 g
  • rode paprika, julienne 100 g
  • tauge 100 g

Opmaak

  • geroosterde ongezouten pinda's 40 g
  • bosui, ringen gesneden 40 g
  1. Soep

    Breng het water samen met de kokosmelk aan de kook en voeg de bouillonpoeder, sojasaus, sambal en de gemberpuree toe. Voeg de satésaus toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de rest van de ingrediënten toe. Laat het geheel tenminste 5 minuten rustig koken.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en garneer de soep met krokant gebakken kip of wat gehakte pinda’s met geroosterde kokos en bosui ringetjes.