Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 268 Recepten
Geen recept gevonden
-
Gehaktballetjes met broccolistamp, oerworteltjes en sjalotten tijm jus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Entrecote met pepersaus en Caesar salade
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Thaise beef larb
- Voorgerechten
- Vlees
-
Lasagne met aubergine en zuurdesembrood
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Napolitaanse gehaktballetjes
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Bolognese saus
- Sauzen & Jus
- Vlees
-
Gehaktballetjes met chipotle, taboule en Griekse salade
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Taco's met gehakt
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Caesar salade met krokante schnitzel
- Vlees
- Voorgerechten
-
Hertenfilet met geroosterde savooiekool en morillesaus (op basis van rode wijn saus)
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
-
Hertenfilet met geroosterde savooiekool en morillesaus (op basis van Demi Glace)
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Tartelette met hazenpeper en zoet zuur van beukenzwammetjes
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Hazenpeper met bloedworst en pastinaakpuree met witte chocolade
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Soft tortilla met “pulled duck” zwarte boontjes en ananas
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Eendenborst met pastinaak, sjalotten en pepersaus (op basis van Bruine Pepersaus)
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Boeuf Stroganoff
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Boeuff Stroganoff
- Hoofdgerechten
- Vlees
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save