Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gnocchi:

  • gnocchi 1.0 kg
  • zout

Vulling:

Saus:

  • water 5.0 dl
  • geraspte kaas 200.0 g

Bereiding

  1. Gnocchi:

    • Blancheer de gnocchi kort in kokend water met wat zout. 
    • Schep het uit in een ovenschaal of gastronormbak.
  2. Vulling:

    • Snijd de champignons en oesterzwammen. 
    • Bak de champignons, oesterzwammen en Knorr Primerba Gefruite Ui met Spek aan in wat olie. 
    • Als deze iets gebakken zijn, voeg de spekjes erbij en laat deze 5 minuutjes meebakken. 
    • Voeg dan de spinazie toe en laat het geheel garen tot de spinazie geslonken is. 
    • Verdeel de vulling over de gnocchi.
  3. Saus:

    • Maak met 5 dl water en de Knorr Garde d’Or Kaas Saus een gladde saus. 
    • Giet de saus over de ovenschotel, strooi de kaas er als laatste op. 
    • Zet 20 minuten in de oven op 175°C met 10% vocht.
  4. Tip:

    Gebruik ook eens De Vegetarische Slager NoBacon Veganistisch Geroockt Spekals alternatief voor spekjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu