Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehakt:

Lasagne:

Saus:

  • geraspte kaas 300.0 g

Bereiding

  1. Gehakt:

    Verhit de olie en bak het gehakt rul. Kruid het gehakt met zout en peper. Voeg het gehakt aan de Knorr Professional Tomatino toe en meng het geheel.
  2. Lasagne:

    Vet een ovenschaal in en beleg deze met de eerste laag Knorr Professional Lasagnevellen. Bouw de lasagne op met de tomatensaus, lasagnevellen en gegrilde groenten.
  3. Saus:

    Meng de kaas door de Knorr Garde d’Or Kaas Saus en verdeel deze als laatste over de lasagne. Bak de lasagne in de heteluchtoven gedurende 45 minuten op 160°C.
  4. Tip:

    Gebruik ook eens De Vegetarische Slager NoMince Veganistisch Rulgehackt als alternatief voor gehakt.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu