Menu
Punten

Ingrediënten

+

Mosterdsoep

Omelet

  • eieren 15.0 st
  • boter, geklaarde 20.0 g
  • gerookt spek 10.0 plakjes
  • zuurdesemboterhammen 10.0 st
  • rucola 20.0 g
  • oude kaas 50.0 g

Wrap

  • Hellmann's Real Mayonaise 5L 100.0 g
  • truffel tapanade 15.0 g
  • hazelnootolie 3.0 g
  • Knorr Groenten Wortel Tortilla Wrap 6 stuks 10.0 st
  • rookvlees 500.0 g
  • rucola 100.0 g
  • hazelnoten geroosterd 75.0 g
  • Parmezaanse kaas 150.0 g

De mosterdsoep serveren met gekookte ham omdat het zo’n sterke klassieke combinatie is. Gebruik je gerookte ham dan voeg je gelijk weer iets extra’s toe. En serveer je de soep bij een twaalf uurtje met vis, gebruik dan in blokjes gesneden gerookte zalm of paling.

...

Bereiding

  1. Mosterdsoep

    • Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
    • Kook de mosterdsoep gedurende 5 minuten rustig door.
    • Snijd de gekookte ham in blokjes en pluk de waterkers.
  2. Omelet

    • Breek de eieren boven een kom en roer het geheel los.
    • Bak tien kleine omeletjes in een koekenpan met wat geklaarde boter.
    • Bak het spek krokant en verdeel deze over de omeletjes.
  3. Wrap

    • Meng de mayonaise met de truffeltapenade en de hazelnootolie.
    • Verdeel de truffelmayonaise over de wraps met behulp van een paletmes.
    • Snijd de rookvlees in dunne plakjes en verdeel het over de wraps.
    • Verdeel de rucola samen met de geroosterde hazelnoten.
    • Rol de wrap strak op en halveer de wrap.
  4. Opmaak

    • Verdeel de hamblokjes over de soepkoppen. 
    • Schep de soep in de soepkoppen en garneer met de geplukte waterkers en mosterdolie.
    • Maak de omeletjes af met wat caesar dressing, rucola en rasp er tot slot wat oude kaas over.
    • Leg de wrap erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu