Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Hete kip

  • kippendijenvlees, gaar 1 kg
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl

Garnituur

  • komkommer 0.5 st
  • Rode chili peper ringetjes 1 stuks
  • rode ui 1 st

Opmaak

  • ijsbergsla, gesneden 250 g
  • koriander 5 takjes
  1. Hete kip

    Pluk het gekookte kippenvlees grof. Vermeng de satésaus met de vinaigrette en de sambal. Meng de saus met de kip.
  2. Garnituur

    Snijd de komkommer en de rode ui in reepjes en de chili peper in ringetjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de icebergsla samen met de hete kip over de borden. Garneer met de komkommer, rode ui, chili peper, gebakken uitjes en wat koriander.