Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Hete kip

  • kippendijenvlees, gaar 1 kg
  • Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 2,5kg
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 2,5kg
    300 g
    Calvé Satésaus Kant-en-Klaar 2,5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 0.5 dl
  • Conimex Sambal Oelek 750g
    Conimex Sambal Oelek 750g
    10 g
    Conimex Sambal Oelek 750g is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • komkommer 0.5 st
  • Rode chili peper ringetjes 1 stuks
  • rode ui 1 st

Opmaak

  • ijsbergsla, gesneden 250 g
  • Conimex Gebakken Uitjes 400g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g
    60 g
    Conimex Gebakken Uitjes 400g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • koriander 5 takjes

Bereiding

  1. Hete kip

    Pluk het gekookte kippenvlees grof. Vermeng de satésaus met de vinaigrette en de sambal. Meng de saus met de kip.
  2. Garnituur

    Snijd de komkommer en de rode ui in reepjes en de chili peper in ringetjes.

  3. Opmaak

    Verdeel de icebergsla samen met de hete kip over de borden. Garneer met de komkommer, rode ui, chili peper, gebakken uitjes en wat koriander.