Menu
Punten

Ingrediënten

+

Witlof:

  • witlof, afhankelijk van de grootte 25.0 st
  • gerookte kipreepjes 400.0 g

Saus:

Puree:

Bereiding

  1. Witlof:

    • Halveer de witlof en snijd het laatste stronkje weg. 
    • Leg de witlof in een ovenschaal of gastronormbak naast elkaar met het snijvlak naar beneden.
    • Verdeel hierover de kipreepjes.
  2. Saus:

    • Maak de saus met het water en Knorr Professional Carbonara Saus Poeder. 
    • Laat 5 minuten rustig koken. Giet de saus over de witlof. 
    • Verdeel de geraspte kaas over de schotel. 
    • Gaar in de oven op 160°C met 30% stoom voor 30 minuten.
  3. Puree:

    • Maak de saus met het water en Knorr Professional Carbonara Saus Poeder. 
    • Laat 5 minuten rustig koken. Giet de saus over de witlof. 
    • Verdeel de geraspte kaas over de schotel.
    • Gaar in de oven op 160°C met 30% stoom voor 30 minuten.
  4. Tip:

    Gebruik ook eensDe Vegetarische Slager NoChicken Veganistische Kip-Shoarmaals alternatief voor gerookte kipreepjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu