Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 262 Recepten
Geen recept gevonden
-
Betuws stoofpotje
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Nasi met kipsaté en satésaus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Bami met pindasaus en gehaktballetjes
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Gehaktballetjes met broccolistamp, oerworteltjes en sjalotten tijm jus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Lams procureur met Malagawijn, gebrande polenta en groene groenten
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Lams procureur met witte bonen in tomatensaus (delivery)
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Tartelette Canard a la orange
- Vlees
- Voorgerechten
-
Kalfswang met gezouten citroen, koriander en geroosterde groenten (delivery)
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Runderwang met boerenkool en appelcompote
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Ribe eye met kruidenboter en rode wijn saus, Caesar salade en aardappelpannenkoekjes
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Paddenstoelen risotto met gekonfijte eendenbout en jus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
-
Kip met satésaus, gebakken rijst, sambalboontjes en kroepoek
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Kalfsfricandeau met gebakken oesterzwammen, boontjes met spek en Italiaanse vleesjus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Grieks stoofvlees met zilver uitjes, romige aardappelpuree met olijfolie
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Verse worst met pompoen-spinazie stamppot en peperroomsaus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Boeuf Stroganoff met zoete aardappel en bospeen
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Maïskip met geroosterde asperges en spitskool
- Vlees
- Hoofdgerechten
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save