Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puree

Spruitjes

Saus

  • Olde Remeker kaas 150.0 g
  • room 0.5 dl

Opmaak

  • herfsttruffel 10.0 g

Bereiding

  1. Puree

    • Schil, was, snijd, kook en pureer de aardappels.
    • Breng de melk samen met de boter en de smoke aan de kook.
    • Meng het geheel door de puree en breng op smaak met zout en peper.

  2. Spruitjes

    • Maak de spruitjes en de paddenstoelen schoon.
    • Kook de spruitjes beetgaar in water met wat zout en halveer ze.
    • Bak de spruitjes samen met de helft van de sjalotjes en de vegetarische bacon in de boter.
    • Bak de paddenstoelen samen met de rest van de sjalotjes in de boter.
    • Meng het geheel en breng op smaak met de roast umami, zout en peper.

  3. Saus

    • Verwarm de kaassaus samen met de kaas en de room.
    • Passeer de saus en giet de massa in een siphon en zet deze onder druk met twee patronen.

  4. Opmaak

    • Verdeel de aardappel mousseline over de borden en schep de gebakken spruitjes en de paddenstoelen erbij.
    • Maak het geheel af met de kaassaus en rasp er wat truffel over.  

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu