Menu
Punten

Ingrediënten

+

Entrecôte

  • entrecôte 10.0 stuks
  • boter, geklaarde 50.0 g
  • zout en peper

Saus

Tortilla

  • tortilla 1.0 st
  • olijfolie 10.0 g

Caesar

  • sla, little gem 4.0 st
  • Parmezaanse kaas 30.0 g
  • spinazie poeder 2.0 g

Saus is de basis van een gerecht, het vormt de verbindende schakel tussen de componenten op het bord.

...

Bereiding

  1. Entrecôte

    • Kruid het vlees met zout en peper en bak of grill aan beide kanten.
  2. Saus

    • Meet en weeg alle ingrediënten af in een sauspan.
    • Breng het geheel aan de kook en laat de saus nog even doorkoken.
  3. Tortilla

    • Steek de tortilla met een ronde steker uit.
    • Bak de tortilla aan beide kanten en verwarm ze in de oven.
  4. Caesar

    • Maak de slablaadjes los, was ze droog ze.
    • Leg de slablaadjes op elkaar en smeer ze iets in met wat pesto.
    • Verdeel de dressing over de sla, rasp de kaas erover en bestrooi ze met wat spinaziepoeder.
  5. Opmaak

    • Verdeel de entrecotes over de borden en leg de Caesar salad en de tortilla erbij. 
    • Maak het geheel af met de saus.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu