Menu
Punten

Ingrediënten

+

Zalm

  • zalmmootjes 10.0 st
  • olijfolie

Saus

Pasta

Groenten

  • sugarsnaps 150.0 g
  • peultjes 150.0 g
  • haricots-verts 150.0 g
  • tuinboontjes, gedopte 125.0 g
  • doperwten 125.0 g

Opmaak

  • zeekraal 50.0 g
  • Salad Peas 20.0 takjes

Bereiding

  1. Zalm

    • Kruid de zalm mootjes met zout en peper en bak ze in wat olijfolie.
  2. Saus

    • Breng 1 dl water aan de kook en voeg de geconcentreerde visbouillon toe.
    • Voeg de witte wijnsaus en de citrus toe en breng de saus aan de kook.
    • Roer voor het afmaken de dilleolie door de witte wijn saus.
  3. Pasta

    • Kook de pasta al dente in water met wat zout.
    • Maak de pasta af met een wat boter en de dillepuree.
  4. Groenten

    • Maak de groenten schoon en blancheer ze afzonderlijk van elkaar in water met wat zout.
  5. Opmaak

    • Verdeel de zalm samen met de pasta over de borden en schep de groenten erbij.
    • Giet de saus erover en maak het geheel af met wat zeekraal en salad pea.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu