Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tagliatelle

Soep

Groenten

Opbouw taart

  • feta, in blokjes 400.0 g
  • heel ei 3.0 dl

Bereiding

  1. Tagliatelle

    • Kook de Knorr Collezione Italiana Tagliatelle Verdi in water met iets zout al dente.
  2. Soep

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Pompoensoep poeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door. Laat de soep iets afkoelen
  3. Groenten

    • Snijd de ui fijn, snijd de paprika in blokjes, snijd de shiitake in plakjes.
    • Fruit de groenten aan in een pan en gaar ze kort.
    • Doe de groenten allemaal in een kom of bak.
    • Snijd de lente ui fijn en voeg toe aan de groenten.
    • Voeg hierbij de Knorr Primerba Knoflook en Tuinkruiden én 5 dl van de soep.
    • Meng de groenten met de tagliatelle .
  4. Opbouw taart

    • Neem een ovenschaal of springvorm van 28cm.
    • Doe hierin de helft van het tagliatelle/groentemengsel.
    • Dan de helft van de feta er over verdelen.
    • Dan de andere helft tagliatelle/groenten.
    • Als laatste de rest van de feta.
    • Roer dan het ei met de overige 5 dl soep goed met een garde door elkaar.
    • Giet dit mengsel op de taart.
    • Zet dan de taart in de oven op 155 graden met 20% vocht voor 30 minuten.
  5. Tip

    • Maak de taart het liefst een dag van tevoren, zodat je hem koud makkelijk kunt portioneren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu