Menu
Punten

Ingrediënten

+

Tagliatelle

Soep

Groenten

Opbouw taart

  • feta, in blokjes 400.0 g
  • heel ei 3.0 dl

Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Tagliatelle

    • Kook de Knorr Collezione Italiana Tagliatelle Verdi in water met iets zout al dente.
  2. Soep

    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de Knorr Professional Pompoensoep poeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door. Laat de soep iets afkoelen
  3. Groenten

    • Snijd de ui fijn, snijd de paprika in blokjes, snijd de shiitake in plakjes.
    • Fruit de groenten aan in een pan en gaar ze kort.
    • Doe de groenten allemaal in een kom of bak.
    • Snijd de lente ui fijn en voeg toe aan de groenten.
    • Voeg hierbij de Knorr Primerba Knoflook en Tuinkruiden én 5 dl van de soep.
    • Meng de groenten met de tagliatelle .
  4. Opbouw taart

    • Neem een ovenschaal of springvorm van 28cm.
    • Doe hierin de helft van het tagliatelle/groentemengsel.
    • Dan de helft van de feta er over verdelen.
    • Dan de andere helft tagliatelle/groenten.
    • Als laatste de rest van de feta.
    • Roer dan het ei met de overige 5 dl soep goed met een garde door elkaar.
    • Giet dit mengsel op de taart.
    • Zet dan de taart in de oven op 155 graden met 20% vocht voor 30 minuten.
  5. Tip

    • Maak de taart het liefst een dag van tevoren, zodat je hem koud makkelijk kunt portioneren.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu