Menu
Punten

Ingrediënten

+

Schnitzel

  • schnitzel 10.0 st
  • boter

Saus

Aardappelpuree

  • water 7.0 dl
  • volle melk 3.0 dl
  • roomboter 150.0 g
  • Knorr Gourmet Aardappelpuree 200.0 g
  • zout en peper

Witlof

Bereiding

  1. Schnitzel

    • Bak de schnitzels aan beide kanten bruin en krokant.
  2. Saus

    • Smelt de boter en stoof hierin fijngesneden sjalotjes samen met de champignons.
    • Blus af met de witte wijn en voeg een halve liter water toe.
    • Breng het geheel aan de kook en voeg de sauspoeder toe.
    • Voeg de champignon en dragon toe en kook de saus gedurende 5 minuten.
    • Snijd augurk in fijne brunoise en voeg deze op het laatst toe.
  3. Aardappelpuree

    • Breng het water met de melk en de boter aan de kook.
    • Voeg al roerend de puree poeder toe en breng op smaak.
  4. Witlof

    • Maak de witlof stronkjes schoon en trek ze vacuüm met de citrus, boter en zout en peper.
    • Kook de witlof stronkjes gedurende ca. 30 minuten op 100°C stoom in een combi steamer.
    • Koel de witlof stronkjes snel terug in ijswater.
    • Halveer de stronkjes paneer ze met wat bloem/panneermeel en bak ze bruin in wat boter.
  5. Opmaak

    • Verdeel de puree samen met de witlof en de schnitzels over de borden.
    • Schep de saus erbij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu