Menu
Punten

Ingrediënten

+

Saus

Sukade

  • witte uien, blokjes 2.0 st
  • rundersukade 1.5 kg
  • laurierblaadjes 4.0 st

Kikkererwten

  • Bladspinazie diepvries uitgelekt 1.0 kg
  • Kikkererwten 500.0 g
  • cerise trostomaatjes 1.5 kg
  • tomaten 5.0 st
  • olijfolie 1.0 dl
  • zout en peper

Opmaak

  • bladpeterselie

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Saus

    • Zet een pan met 2 liter water op en breng aan de kook. 
    • Voeg de Knorr Maaltijdmix voor Stoofvlees toe, roer goed door en laat 5 minuten rustig doorkoken.
  2. Sukade

    • Bak de plakken sukade in een pan aan beide kanten bruin en leg ze vervolgens in een gastronormbak. 
    • Bak in dezelfde pan de gesneden ui aan en doe daarna bij de sukade. 
    • Schenk de saus op het stoofvlees. 
    • Zet de gastronormbak in de oven op 130 graden met 60 % vocht voor 3 uur. 
    • Controleer of de sukade gaar is, gaar anders nog iets door.
  3. Kikkererwten

    • Leg in een andere ovenschaal de spinazie, kikkererwten en de tomaatjes. 
    • Schenk hierover de olijfolie en strooi wat zout en peper erop. 
    • Zet de ovenschaal in een hete oven van 175 graden voor ongeveer 5 tot 8 minuten. 
  4. Opmaak

    • Wanneer alles klaar is kun het vlees op de groenten scheppen. 
    • Schenk de saus over het vlees en bestrooi met wat grof gehakte peterselie.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu