Menu
Punten

Ingrediënten

+

Vlees

  • bavette a 100 g per stuk 10.0 stuks
  • zout en peper
  • olie

Saus

  • water 0.5 l
  • creme fraiche 50.0 g
  • Wodka 20.0 g
  • beukenzwammetjes 150.0 g
  • geroosterde paprika 200.0 g
  • augurk 40.0 g

Groenten

Bereiding

  1. Vlees

    • Kruid de bavette met zout en peper en bereid ze naar gewenste gaarheid op de grill.
  2. Saus

    • Breng het water aan de kook en voeg het sauspoeder toe.
    • Voeg de creme fraiche en de wodka toe en laat de saus gedurende 5 minuten rustig koken.
    • Bak de beukenzwammetjes even aan en snijd de paprika en de augurk.
    • Voeg het garnituur aan de saus toe.
  3. Groenten

    • Maak de bosuitjes schoon en blancheer ze kort in water met wat zout.
    • Smeer ze in met wat olie en grill ze aan beide kanten.
    • Kruid ze na met wat zout en peper.Bak de frites en maak de sla aan met wat vinaigrette.
  4. Opmaak

    • Verdeel de gegrilde bosuitjes over de borden en leg het vlees erbij.
    • Schep de saus op het vlees en serveer met frites en salade.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu