Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Pastinaak

  • Pastinaak 1 kg
  • zout en peper
  • roomboter 50 g
  • rode biet, rauwe 1 st

Hert

  • hertenrack 1.5 kg
  • geklaarde boter
  • Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L
    Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L
    3.5 dl
    Knorr Garde d'Or Rode Wijnsaus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Rozemarijn 340g
    Knorr Primerba Rozemarijn 340g
    5 g
    Knorr Primerba Rozemarijn 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    20 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode port 1 dl

Paddenstoelen

  • Knorr Primerba Tuinkruiden 340g
    Knorr Primerba Tuinkruiden 340g
    10 g
    Knorr Primerba Tuinkruiden 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie
  • Portobello paddestoelen 10 st
  • wilde paddestoelen 800 g

Bereiding

  1. Pastinaak

    Schil de pastinaken, snijd ze in grove stukken en kook ze met wat zout. Pureer de pastinaken, voeg de roomboter toe en breng op smaak. Snijd de rode biet met behulp van een groenten spaghettisnijder en zet deze op ijswater.
  2. Hert

    Kruid de hertenrack met zout en peper en braad deze mooi rosé in de Phase. Breng de Port samen met de sjalot en de rozemarijn aan de kook. Reduceer het geheel iets en voeg daarna de rode wijn saus toe. Passeer de saus en snijd de hertenrack.
  3. Paddenstoelen

    Maak de paddenstoelen schoon. Vermeng de tuinkruiden met wat olijfolie en meng deze door de paddestoelen. Kruid met wat peper en zout en rooster ze in de oven op 185ºC gedurende ca. 10-12 minuten.
  4. Opmaak

    Verdeel de pastinaakpuree op de borden en leg daarop de portobello en de hertenkotelet. Schep de rest van de paddenstoelen erbij en garneer met de rode biet spaghetti. Maak het geheel af de Port rozemarijn saus.