Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Pastinaak

  • Pastinaak 1 kg
  • zout en peper
  • roomboter 50 g
  • rode biet, rauwe 1 st

Hert

Paddenstoelen

  1. Pastinaak

    Schil de pastinaken, snijd ze in grove stukken en kook ze met wat zout.
    Pureer de pastinaken, voeg de roomboter toe en breng op smaak.
    Snijd de rode biet met behulp van een groenten spaghettisnijder en zet deze op ijswater.
  2. Hert

    Kruid de hertenrack met zout en peper en braad deze mooi rosé in de Phase.
    Breng de Port samen met de sjalot en de rozemarijn aan de kook.
    Reduceer het geheel iets en voeg daarna de rode wijn saus toe.
    Passeer de saus en snijd de hertenrack.

  3. Paddenstoelen

    Maak de paddenstoelen schoon.
    Vermeng de tuinkruiden met wat olijfolie en meng deze door de paddestoelen.
    Kruid met wat peper en zout en rooster ze in de oven op 185ºC gedurende ca. 10-12 minuten.
  4. Opmaak

    Verdeel de pastinaakpuree op de borden en leg daarop de portobello en de hertenkotelet.
    Schep de rest van de paddenstoelen erbij en garneer met de rode biet spaghetti.
    Maak het geheel af de Port rozemarijn saus.
+