Marokkaanse harira met koriander, munt en gezouten citroen | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

soep

  • water 2 l
  • kikkererwten 250 g

garnituur

  • munt 3 tak
  • koriander 10 takjes
  • Gezouten citroen 1 g

opmaak

  • Gezouten citroen
  • munt
  • koriander
  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Voeg de kikkererwten toe en laat de soep gedurende 8 minuten rustig koken.

  2. garnituur

    Pluk de koriander en mint en snijd ze grof.

    Snijd de schil van de gezouten citroen fijn.

  3. opmaak

    Schep de soep in de kommen en garneer met de gehakte koriander, munten fijngesneden gezouten citroenschil.