Menu
Punten

Ingrediënten

+

soep

garnituur

  • peultjes 100.0 g
  • bosui 3.0 st
  • instant udon noedels 800.0 g

opmaak

  • peultjes
  • bosui
  • shiso purper cress 1.0 bakje
  • instant udon noedels
  • geroosterde sesamzaadjes 1.0 g
  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1.0 g

tip

  • sojasaus

Udon Noodles zijn dikke, zachte, Japanse noedels gemaakt van tarwebloem, water en zout. Omdat er geen ei wordt gebruikt zijn ze mooi wit.

...

Bereiding

  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder en de sojasaus toe.

    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

  2. garnituur

    Maak de peultjes schoon, snijd ze in stukjes en blancheer ze.

    Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.

  3. opmaak

    Verdeel de noedels en de peultjes over de kommen.

    Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, shiso purper, sesamzaadjes en de togarashi.

  4. tip

    Voeg een beetje sojasaus toe om de soep hoger op smaak te brengen
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu