Menu
Punten
+

soep

  • Knorr Klassiek Aardappel Pureesoep Poeder opbrengst 16,5L 130 g
  • roomkaas 100 g
  • waterkersblaadjes 280 g

garnituur

  • granny smith appel 2 st
  • limoen 1 st
  • bleekselderij 300 g

opmaak

  • zwarte peper
  • naanbrood, klein 1 stuks
  1. soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Voeg de roomkaas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

    Voeg de waterkers toe en pureer het geheel in de blender.

  2. garnituur

    Schil de appel, snijd deze brunoise en bewaar deze in water met wat limoensap.

    Maak de bleekselderij schoon, snijd deze brunoise en blancheer ze.

  3. opmaak

    Verdeel de gesneden ingrediënten in de soepkommen en schep de soep erop.

    Maak de soep af met wat zwarte peper en serveer er croutons van naanbrood bij.