Menu
Punten

Slimme basis

De nieuwe producten van Knorr Professional besparen veel tijd in mise-en-place. Tijd die jij kan gebruiken om zelf mooie gerechten te creëren. Met de nieuwe producten kun jij als foodprofessional met een slimme basis aan de slag. Of je nu werkt in een keuken waar eenvoudige gerechten worden geserveerd of zoekt naar een constante basis waar je je eigen culinaire draai aan kunt geven.

Waar Knorr Professional voor staat
Alle producten worden voor en door chefs ontwikkeld. Aan de recepturen worden geen concessies gedaan in smaak en kwaliteit. Belangrijker vinden wij nog dat jij als chef je eigen draai kan geven aan gerechten. Daarom zijn bijvoorbeeld alle soepen klaar om direct te serveren of kun je ervoor kiezen om je eigen creatieve draai eraan te geven.
 
Wat verandert er?

De vernieuwing van Knorr naar Knorr Professional begon bij het soepassortiment maar breidt nog steeds verder uit. Door alle smaken onder de loep te nemen en waar nodig te verbeteren, sluiten we beter aan op de smaak en wensen van jouw gast. Door een duidelijkere indeling van het assortiment is het makkelijker om de juiste soep te kiezen. Hierbij kan je rekenen op constante smaak en kwaliteit. Lees hier wat er is verbeterd per soep!

Knorr wordt Knorr Professional en dat brengt natuurlijk vragen met zich mee. Bekijk hier de veelgestelde vragen!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu