Menu
Punten

Knorr Professional is er exclusief voor de foodprofessionals. Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij je tijd wint in jouw keuken. De producten van Knorr Professional zijn gemaakt volgens de beste recepturen, met de mooiste producten en dat altijd met een constante kwaliteit. 

Slimme basis

De producten van Knorr Professional besparen veel tijd in mise-en-place. Tijd die jij kan gebruiken om zelf mooie gerechten te creëren. Met deze producten kun jij als foodprofessional met een slimme basis aan de slag. Of je nu werkt in een keuken waar eenvoudige gerechten worden geserveerd of zoekt naar een constante basis waar je je eigen culinaire draai aan kunt geven.

Waar Knorr Professional voor staat

Alle producten zijn voor en door chefs ontwikkelt. Er is veel aandacht besteed aan de smaak en kwaliteit. De producten zijn de perfecte basis waar jij als chef je creativiteit kwijt kan en je gerechten je eigen draai kan geven.

De producten van Knorr Professional

Bij Knorr Professional kan je rekenen op constante smaak en kwaliteit. We nemen alle smaken onder de loep en verbeteren waar nodig. Zo sluiten we beter aan op de smaak en wensen van jouw gast.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu