Menu
Punten
Knorr Professional krachtige bouillonpoeder

Knorr Professional krachtige bouillonpoeder

Knorr Professional Krachtige Bouillonpoeders hebben een vernieuwde verpakking. De receptuur is identiek gebleven. Je kan op deze vernieuwde verpakking in een oogopslag de variant bij kleur herkennen en de claims makkelijker terugvinden. De bouillonpoeder is krachtig en geeft een intense smaakboost.

 

Je kan de krachtige bouillonpoeder gebruiken als basis of als smaakversterker. De poeder lost direct op en kan daardoor in elke fase van de bereiding worden gebruikt. Er zijn 4 varianten van de krachtige bouillonpoeders: groente, vlees, rund, en kip. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en zijn ook allemaal gluten- en lactosevrij. Daarnaast zijn de emmers (5kg) gemaakt van gerecycled en recyclebaar plastic. 

Knorr Professional authentieke bouillonpoeder

Knorr Professional authentieke bouillonpoeder

Knorr Professional Authentieke Bouillonpoeders hebben ook een vernieuwde verpakking. De bouillonpoeder is de perfecte, authentieke basis om mee te koken en is breed toepasbaar, in zowel koude als warme bereidingen. Je kunt het product gebruiken als basis, kruid of een rub om extra smaak toe te voegen. 

De kip, groente en bospaddenstoelen bouillon zijn nu ook vrij van te declareren allergenen*. De kip- en groentenbouillon hebben een kleine receptuurverandering ondergaan maar behouden dezelfde identieke en authentieke smaak. De visbouillon is nu glutenvrij. De authentieke bouillons zijn beschikbaar in 7 varianten. Ook hiervan zijn de emmers (10kg) gemaakt van gerecycled en recyclebaar plastic.

Knorr professional bouillongelei

Knorr professional bouillongelei

De Knorr professional bouillongelei is een geconcentreerde bouillon met een rijke smaak en lager zoutgehalte. Doordat de gelei zo helder is, is hij ook te gebruiken als consommé. 

De gelei is geschikt voor de bereiding van soepen, sauzen en andere gerechten. Kortom de gelei is de perfecte basis om mee te koken, het is goed oplosbaar en de consistentie is zoals zelfgemaakt. 

Knorr Professional liquid concentrates

Knorr Professional liquid concentrates

Knorr Professional liquid concentrates zijn vertrouwde smaakmakers die breed toepasbaar zijn als basis en smaakmaker in soepen, sauzen, ragouts, stoofschotels, marinades, infusies en vele andere gerechten. 

De liquid concentrates maken gerechten snel op smaak en bestaan uit natuurlijke ingrediënten. De Liquid Concentrates zijn verkrijgbaar in zes varianten van groente, vis en schaaldieren tot kip, rund en kalf. Alle varianten zijn daarbij gluten- en lactosevrij en vrij van te declareren allergenen*, m.u.v. de vis & schaaldieren variant. Bovendien is de groentenvariant ook vegan.

Knorr professional bouillonpasta

Knorr professional bouillonpasta

De Knorr professional bouillonpasta heeft een krachtige en intense smaak en is in 3 verschillende smaken te krijgen. De bouillonpasta is nu ook vrij van te declareren allergenen en dus makkelijk te gebruiken voor alle dieetwensen*.

Dit product kan gebruikt worden voor de bereiding van soepen, sauzen en andere gerechten.

Knorr 1-2-3 zoutarme bouillon

Knorr 1-2-3 zoutarme bouillon

De Knorr 1-2-3 zoutarme bouillon zijn geschikt voor ontkoppeld koken (zowel koude als warme bereiding) & voor gespecialiseerde zoutarme diëten. Daarnaast is de bouillon geschikt voor een gluten- en lactosevrij dieet.

De bouillon is geschikt voor de bereiding van soepen, sauzen en andere gerechten. 

Knorr Biologische Groentebouillon

Knorr Biologische Groentebouillon

De Knorr Biologische Groentebouillon is gemaakt van duurzaam geteelde groenten en is biologisch gecertificeerd. De bouillon is geschikt voor bereiding van (biologische) soepen, sauzen en andere gerechten. 

Ook geschikt als smaakmaker voor vlees, vis, aardappelen of groenten. 

Knorr Professional tabletten

Knorr Professional tabletten

De voor gedoseerde Knorr Professional tabletten zijn heel makkelijk in gebruik en te doseren, ook om kleinere hoeveelheden bouillon te bereiden. 

De bouillonblokjes zijn geschikt als basis of om smaken te versterken. 

Knorr Chinese kippenbouillon

Knorr Chinese kippenbouillon

De Knorr Chinese kippenbouillon is gemaakt volgens traditioneel Chinese receptuur. De bouillon is geschikt voor bereiding van soepen, sauzen, marinades en roerbakgerechten. 

Ook geschikt als smaakmaker voor vlees, vis, aardappelen of groenten.

Assortimentsbrochure

Assortimentsbrochure

Bekijk het volledige bouillon assortiment!

Bekijk de brochure

*In de receptuur worden geen wettelijk verplicht te declareren allergenen gebruikt, volgens Verordening (EU) Nr. 1169/2011 (Bijlage II).

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu