Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • sukadevlees 500 g
  • water 1.5 l
  • Knorr Professional Runderbouillon Gelei opbrengst 32L
    Knorr Professional Runderbouillon Gelei opbrengst 32L
    45 g
    Knorr Professional Runderbouillon Gelei opbrengst 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • shiitake, gedroogde 20 g
  • sojasaus 10 g
  • sesamolie 5 g
  • limoensap 5 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    2 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    12 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Chilipuree 2 g
  • lente-uitjes 20 st
  • lotuswortel 300 g
  • kimchi (gefermenteerde kool) 300 g

Garnituur

  • Conimex Basmati Rijst 5kg
    Conimex Basmati Rijst 5kg
    100 g
    Conimex Basmati Rijst 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • groene chili peper 1 st
  • prei 20 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng het water aan de kook en voeg de bouillon gelei, sukadevlees en de shiitake toe. Kook het geheel gedurende ca 1,5 uur in een snelkookpan tot het vlees gaar is. Pluk het vlees grof en snijd de shiitake in plakjes. Snijd de lente ui in stukken, de lotus wortel in plakken. Meng de sojasaus, sesamolie, limoensap, knoflook, kerrie, gember en de chilipuree. En vermeng dit met de groenten en het vlees en voeg alles aan de bouillon toe. Breng het geheel opnieuw aan de kook en voeg de Kimchi toe.

  2. Garnituur

    Kook de basmati rijst met wat zout af. Snijd de groene chilipeper en de prei fijn.
  3. Opmaak

    Schep de rundvlees soep in de kommen. Serveer de soep met de groene chili, prei en de gekookte rijst.