Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • water 1.2 l
  • kokosmelk 7.0 dl
  • limoenblad 10.0 g
  • Thaise rode curry pasta 20.0 g
  • limoensap 20.0 g
  • fishsauce 10.0 g
  • korianderblad 4.0 g

Garnituur

  • winterwortel 100.0 g
  • tauge 100.0 g
  • limoenblad 2.0 st
  • lenteui-groen 60.0 g
  • instant udon noedels 800.0 g

Opmaak

  • chili olie 15.0 g
  • Ghoa cress 1.0 bakje
  1. Soep

    Breng het water samen met de kokosmelk, limoenblad, currypasta, gember, limoensap, fishsauce en de bouillonpoeder aan de kook.

    Kook de soep gedurende 5 minuten.

    Passeer de soep en bind hem met de maizena.

    Voeg de koriander toe.

  2. Garnituur

    Snijd de winterwortel in fijne julienne en blancheer ze.

    Maak de taugé schoon en snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.

    Snijd de bosui in fijne julienne en dompel de noedels even onder in kokend water.

  3. Opmaak

    Verdeel de noedels samen met de worteljulienne en de taugé over de kommen.

    Schep de soep in de kommen en maak af met bosui julienne, chili-olie, limoenblad en wat ghoa cress.