Menu
Punten

Creëer je eigen smaken met bouillon als basisingrediënt:

1. Over gebakken aardappels

1. Over gebakken aardappels

Geef een eigen draai aan gebakken aardappels door ze op het laatste moment te kruiden met een beetje Groentebouillon Authentiek of Kippenbouillon Authentiek. Zo krijgen je piepers een unieke, diepe smaak.

2. Om groenten af te smaken

2. Om groenten af te smaken

Breng jij je haricots verts of doperwten na het koken op smaak met een klont boter, zout en peper? Probeer de volgende keer eens wat Knorr Professional Groentebouillon Krachtig als finishing touch voor meer umami in je groentebereiding. 

3. In een dressing

3. In een dressing

Misschien wel de snelste low budget dressing die er is: beetje Groentebouillon Krachtig, beetje water en wat olie. Even goed mengen en klaar ben je! Als je wil geef je er met kruiden, suiker, azijn of citrussap nog een twist aan. Omdat de Knorr Professional bouillons geschikt zijn voor koude toepassingen, hoef je het water niet eens te verwarmen.

4. Bij het paneren

4. Bij het paneren

Je gepaneerde kip, schnitzel of vis krijgt een extra smakelijk krokant jasje wanneer je een beetje Krachtige Kippenbouillon, Krachtige Vleesbouillon of Authentieke Visbouillon door het bloem mengt. Die toevoeging brengt meer smaakdiepgang in je paneer laag dan zout.

5. Door het pastawater

5. Door het pastawater

Pasta, couscous, bulgur en orzo nemen veel water op. Wanneer je bij de bereiding een Knorr Professional bouillon gebruikt in plaats van gezouten water, krijg je dus meteen veel meer smaak in je koolhydraten. Dat maakt het vervolgens veel gemakkelijker om die farfalle of parelcouscous tot een zalige maaltijdsalade te verwerken.

6. In een marinade

6. In een marinade

Niet alleen het geknoei, maar ook die onweerstaanbaar lekkere marinade zorgt ervoor dat je je vingers aflikt bij een paar goede spareribs. Met soja, honing en Authentieke Vleesbouillon of Krachtige Vleesbouillon heb je razendsnel een marinade gemaakt. Daarmee komen je vleesgerechten nog beter tot hun recht!

Trek een (smaak)sprintje met bouillon 

Sneller werken, zonder in te leveren op de smaak van je gerechten? Met Knorr Professional bouillon trek je een smaaksprintje. Je gaat sneller van pan tot presentatie, zonder dat de gast verschil proeft. Ontdek de mogelijkheden van de 9 verschillende bouillons met 14 interessante recepttips! 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu