Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • water 1 l
  • waterkers 140 g
  • slabladeren 40 g
  • zwarte peper

Garnituur

  • Roomse kervel 10 g
  • zuring 10 g
  • waterkers 1 bos
  • appel, granny smith 1 stuks
  1. Soep

    Breng het water aan de kook en voeg de bouillon gelei en de roomkaas toe.
    Voeg de roux toe en kook het geheel ca. 4 minuten rustig door.
    Voeg de waterkers en de slabladeren toe en kook het geheel 1 minuut door.
    Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
    Breng de waterkerssoep op smaak met geconcentreerde bouillon en wat peper.
  2. Garnituur

    Pluk de kervel en de waterkers en snijd de zuring in chiffonade
    Schil de appel en snijd deze in brunoise.

  3. Opmaak

    Verdeel de appel over de borden en schep de soep erop.
    Maak op het laatste moment de soep af met de kruiden en serveer direct.
+