Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Duif:

Polenta:

  • maïsmeel 180 g
  • boter 80 g
  • geraspte kaas 80 g
  • Gevogelte bouillon 1000 mg
  • zout en peper

Broccoli:

Opmaak:

  • gepofte zaden & quinoa
  • crazy pea-cress 0.1 bakje
  1. Duif:

    Kruid de duivenborstjes met zout en peper en bak ze in de Phase.
    Blus de pan af met de witte wijn en roer de aanbaksels los.
    Voeg de sinaasappelsap, vadouvan en de kippenjus toe en breng het geheel aan de kook.
    Reduceer de jus naar smaak.
  2. Polenta:

    Doe alle ingrediënten in de thermomix.
    Draai en kook de polenta op stand 3.5 in 12 minuten.
    Spuit de massa in een sileconematje.
    Los de polenta en brand de polenta met een gasbrander af.
  3. Broccoli:

    Maak de broccoli schoon en snijd ze inclusief de steel in parten.
    Blancheer de broccoli in water met wat zout.
    Kruid met zout en peper, Phase en bestrooi ze met het broodkruim.

  4. Opmaak:

    Verdeel de broccoli samen met de duif en de polenta over de borden.
    Schep de vadouvan jus erbij en maak het geheel af met de gepofte zaden en quinoa.
    Garneer met de grazy peas.

+

Duif:

Polenta:

  • maïsmeel 180 g
  • boter 80 g
  • geraspte kaas 80 g
  • Gevogelte bouillon 1000 mg
  • zout en peper

Broccoli:

Opmaak:

  • gepofte zaden & quinoa
  • crazy pea-cress 0.1 bakje
  1. Duif:

    Kruid de duivenborstjes met zout en peper en bak ze in de Phase.
    Blus de pan af met de witte wijn en roer de aanbaksels los.
    Voeg de sinaasappelsap, vadouvan en derode wijn saustoe en breng het geheel aan de kook.
    Reduceer de jus naar smaak.
  2. Polenta:

    Doe alle ingrediënten in de thermomix.
    Draai en kook de polenta op stand 3.5 in 12 minuten.
    Spuit de massa in een sileconematje.
    Los de polenta en brand de polenta met een gasbrander af.
  3. Broccoli:

    Maak de broccoli schoon en snijd ze inclusief de steel in parten.
    Blancheer de broccoli in water met wat zout.
    Kruid met zout en peper, Phase en bestrooi ze met het broodkruim.

  4. Opmaak:

    Verdeel de broccoli samen met de duif en de polenta over de borden.
    Schep de vadouvan jus erbij en maak het geheel af met de gepofte zaden en quinoa.
    Garneer met de grazy peas.